Здравейте приятели, нов съм във форума и се извинявам, ако съм пуснал темата в грешния раздел.
На 20 години съм и обмислям покупка на първата ми кола, до сега карах колите на баща ми.
Търся хечбек и разполагам с около 5000 лв, гледам горе долу, че Алфа 2005-6 е в този ценови диапазон.
За голфа не се интересувам много, защото съм наясно малко, или много защото имам приятели с такива коли.
Главно се чудя кое да избера Голф 1.9ТДИ 131 коня(помпа-дюза), или Алфа Ромео 147 1.9ЖТД(120 или 150 коня).
За бензин е вариант само Голф 1.8 турбо.
Та както казах с голфа съм наясно г/д, макар че ако има някой запознат и с него ще се радвам да сподели мнение.
Интересувам се от Алфата, до колкото разбрах ЖТД мотора е комън рейл и е сполучлив.
Кой е по-добрия вариянт 150 или 120 коня ?
И двата ли са добри двигатели.
За интериор и екстериор няма да говоря, то се знае.
Искам да попитам мотора с верига ли е ?
Каква е цената за първоначално обслужване(масла,филтри, ролки, ремъци и др.) ?
Какви са цените по окачването и как е като здравина, сравнено с голф 4 ?
Искам да разбера, колкото се може повече за този автомобил, за да не си блъскам главата след това.
Благодаря.
На 20 години съм и обмислям покупка на първата ми кола, до сега карах колите на баща ми.
Търся хечбек и разполагам с около 5000 лв, гледам горе долу, че Алфа 2005-6 е в този ценови диапазон.
За голфа не се интересувам много, защото съм наясно малко, или много защото имам приятели с такива коли.
Главно се чудя кое да избера Голф 1.9ТДИ 131 коня(помпа-дюза), или Алфа Ромео 147 1.9ЖТД(120 или 150 коня).
За бензин е вариант само Голф 1.8 турбо.
Та както казах с голфа съм наясно г/д, макар че ако има някой запознат и с него ще се радвам да сподели мнение.

Интересувам се от Алфата, до колкото разбрах ЖТД мотора е комън рейл и е сполучлив.
Кой е по-добрия вариянт 150 или 120 коня ?
И двата ли са добри двигатели.
За интериор и екстериор няма да говоря, то се знае.
Искам да попитам мотора с верига ли е ?
Каква е цената за първоначално обслужване(масла,филтри, ролки, ремъци и др.) ?
Какви са цените по окачването и как е като здравина, сравнено с голф 4 ?
Искам да разбера, колкото се може повече за този автомобил, за да не си блъскам главата след това.
Благодаря.

Comment